Vakantie in Suriname

25 jaar geleden was ik voor het laatst in Suriname. Ik was toen 10 jaar. Toen ik het vliegtuig uitstapte werd ik getroffen door een benauwende hitte en muskieten. We waren ruim een maand in Suriname en ik kan me herinneren dat ik het helemaal niets aan vond.

Mijn vader besloot vorig jaar zijn droom uit te laten uitkomen.  Een vakantiehuis bouwen op het erf van zijn ouders. Sinds ik moeder ben geworden ben ik nieuwsgierig naar mijn roots, meer als ooit te voren. Ik besloot om weer terug te gaan naar Suriname om mijn vader in zijn droom te steunen. Het vliegtuig raakte de Surinaamse bodem en ik stapte uit. Ik werd getroffen door een heerlijke warmte in combinatie met een briesje en een warm gevoel in mijn buik. Dit keer zit het goed. Ik was zo verheugd om mijn vader te zien en met trots kregen we een rondleiding in zijn vakantiehuis. Ik merkte het meteen: hier voel ik mij thuis. De eerste vier dagen heb ik mijn telefoon niet aangeraakt. Ik had geen behoefte aan de online wereld. Ik wilde acclimatiseren en aarden in Suriname. Vandaar geen blogposts sinds ik hier ben. Maar niet getreurd volgend jaar zijn we terug in Suriname en dan ga ik volop bloggen en vloggen!

Geen blogposts maar wel leuke updates op mijn Instagram!

Vakantie in Suriname instagram

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami