Cars 3 update: 12 juli in de bioscoop!

De release datum is bekend van Cars 3! We kunnen gaan aftellen tot 12 juli 2017! Staat deze datum al in je agenda? Bij ons wel! Begin vorige maand blogde ik er al over, Cars 3 is officieel aangekondigd samen met een sneakpreview.

Zoals vele peuters is ook mijn zoon helemaal verzot van Cars. En ik biechtte het al op in mijn vorige blog: ja ik ook! Dus ga ik lekker mee in zijn Cars verslaving! Heerlijk!

Nu de releasedatum bekend is gemaakt, is er naast de teaser ook een officiële trailer uit en deze is Nederlands gesproken! Mika MOET hem dagelijks, minimaal 3 keer zien. Zodra hij het geluid hoort van de trailer wordt hij alert en zit hij gekluisterd vast aan het scherm. In tegenstelling tot de teaser duurt deze trailer 1:34 minuten. We zien dat er 2 nieuwe karakters worden geïntroduceerd: Jackson Storm en Cruz Ramirez. Mika vindt dat Jackson Storm lijkt op Lewis Hamilton in Cars 2. Maar Jackson Storm is de nieuwe generatie racer. Een supersnelle en arrogante karakter getraind door high tech simulatie en gemaakt om onverslaanbaar te zijn. En dus de grootste rivaal van Lightning (Bliksem) McQueen in de Piston Cup race! Daarnaast zien we ook Cruz Ramirez. Nadat Lightning (Bliksem) McQueen de crash heeft overleefd doet hij er alles aan om te herstellen en vraagt Cruz Ramirez om hem te trainen. Zij is optimistisch en krachtig. Daarnaast is ze ook zijn grootste fan en vindt het een eer om Lightning (Bliksem) McQueen te coachen. Met als doel om weer terug te keren op de racebaan en Jackson Storm te verslaan. 

Benieuwd naar de trailer bekijk hem hier:

Wil je de nieuwe karakters Jackson Storm en Cruz Ramirez nog eens goed bekijken? In onderstaande filmpje worden ze in detail gepresenteerd:

En wat vind jij ervan? Deel het hieronder en houd Mamasita in de gaten voor nieuwe updates rondom Cars 3!

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami