Bento kado voor Juffendag!

Vandaag is het Juffen- en meesterdag! Als kersverse ‘luizenmoeder’ met een uit-de-hand-gelopen bento hobby ging ik aan de slag met het ultieme kado: een bento lunchbox voor de juffen!

Op Juffen- en meesterdag worden de leraren in het zonnetje gezet doordat de kinderen (en ouders) hun waardering laten zien. Ook worden de verjaardagen van de juffen en meesters op deze manier op een dag gevierd. De  school geeft hier zelf een eigen invulling aan. Op Mika’s school wordt dat gedaan door het jaarlijkse schoolreisje te combineren met een persoonlijk kado. De klassenouders hebben een picknick mand aangeschaft en die mogen de kinderen (en ouders) vullen met een persoonlijk en/of zelfgemaakt kado! Mijn inspiratie voor de bento lunchbox komt van een bento groep op Facebook. Wil je dit ook maken voor jouw Juffen- en meesterdag? Lees dan verder!

Stap 1 | Koop een bento lunchbox

Juffendag bento lunch box - stap 1
De FESTMÅLTID lunchbox van de IKEA in de kleur grijs kost € 4,99 en heeft twee uitneembare inzetten met totaal 3 vakken. Ideaal voor de Juffen bentolunch!

Stap 2 | Laat je bento sticker maken bij Madebybir 
Juffendag bento lunch box - stap 2

De stickers voor mijn Yumbox en Drink in the Box heb ik besteld bij Madebybir. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service dat ik Birgit heb gevraagd om de ‘lieve Juffenlunch’ stickers te maken. De sticker kost € 4,95 en bestel je hier.

Stap 3 | Vullen maar
Juffendag bento lunch box - stap 3

De FESTMÅLTID lunchbox is niet 100% luchtdicht en lekvrij. Daarom heb ik de lunchbox gevuld met rauwkost. Mika maakte een mooie tekening en die ik heb toegevoegd in de bentolunch box. 

Stap 4 | Verras je Juf!

Juffendag bento lunch box - stap 4

Juffendag bento lunch box - EdithDe juffen van Mika zijn ontzettend blij met hun mooie kado’s. Ik vond het zo leuk, om een keer een bento lunch te verzorgen voor de juffen. Juf Edith gaf aan dat ze blij is, dat ze eindelijk ook een gepersonaliseerde bento lunchbox heeft! En ze beloofd de bento lunchbox elke dag mee te nemen naar school!

Wat heb jij gegeven voor Juffen-en meesterdag? Deel je ervaring hieronder, ik ben benieuwd!

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami